Ανάλυση Οίνου
Στο Χημείο Αργολίδας μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι αναλύσεις που απαιτούνται είτε για την ερασιτεχνική ή την επαγγελματική οινοποίηση.
Το πρώτο βήμα για την σωστή πορεία της οινοποίησης είναι ο έλεγχος του μούστου και η διόρθωση του αν χρειαστεί. Στο στάδιο αυτό πραγματοποιούνται οι εξής μετρήσεις : pH, ολική οξύτητα, πτητική οξύτητα, ΔΑΤ, θειώδες, ειδικό βάρος.
Μετά το τέλος της ζύμωσης (10-30 ημέρες) ελέγχονται επίσης οι παραπάνω παράμετροι συν τα υπολειπόμενα σάκχαρα.
Επιλέξτε την ανάλυση οίνου που σας ενδιαφέρει: Παραγγελία Αναλύσεων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ:
Previous slide
Next slide